EEN SUPER JUF DIE OOK NOG SUPER LEUKE KINDERBOEKEN SCHRIJFT. ALLE SUPERJUFFEN EN SUPERMEESTERS MOETEN EEN BOEK VAN HAAR OP DE HOEK VAN HET BUREAU HEBBEN LIGGEN!!!

DE NIEUWE SUPERJUFFIE.
Ik heb dit boek op maandag 17 juni 2013 gewonnen. Super!
Superjuffie pakket gewonnen 18 juni 2013

Janneke B

Sinds 2007 is Janneke Schotveld niet alleen maar juf maar ook schrijfster
van kinderboeken.
Sinds 2007 heeft ze al een aantal boeken op haar naam staan.
“Vila Fien”, “Zsa Zsa”, “Hotel Kindervreugd”
Janneke 2

In mei 2011 verscheen “Superjuffie”
In 2012 kwam het tweede boek over Superjuffie uit.
De boeken van Janneke Schotveld zijn vol avontuur, fantasie, een beetje spannend, maar bovenal grappig en een beetje gek, met soms een ondeugende hoofdrolspeler.
Bijvoorbeeld “Oma ontsnapt” ( uit 2012)

Janneke 1

“Superjuffie”: Het verhaal
“Juf Josje lijkt een heel gewone juf, maar er is iets bijzonders met haar aan de hand. Als er een dier in nood is, verandert ze in Superjuffie. Zodra ze een hap van haar krijtje neemt, krijgt ze superkrachten en schiet ze als een groene tornado door de lucht om het dier te redden. Juf Josje probeert haar gave te verbergen voor de kinderen op haar nieuwe school, maar dat lukt niet lang. Dan gebeuren er vreemde dingen in de dierentuin. Die leuke lieve dierentuindirecteur is zomaar weg. Er is een nieuwe, beetje vreemde directrice. Is die wel te vertrouwen? Er verdwijnen tijgers. Tijd voor de kinderen en superjuffie om op onderzoek te gaan en….”

“Superjuffie in actie”
Zomaar reacties ( internet) van mensen over dit boek:

“Er kunnen discussies ontstaan over geheimen bewaren, voor jouw mening uit komen ook al kan dat gevolgen voor je hebben, natuur, techniek en de controle, die mensen over het leven willen hebben.”
“Het is een best spannend en positief verhaal met een hedendaagse vraagstuk over natuur versus modernisering. Het verhaal gaat ook over moderne technieken en de voor- en nadelen daarvan.”
“De dingen die ze meemaken zijn ook erg herkenbaar voor kinderen. Krijtborden worden bijvoorbeeld vervangen door digiborden en filmpjes worden verspreid via mobiele telefoons. Allemaal dingen die kinderen tegenwoordig ook meemaken, waardoor het niet moeilijk voor ze is om mee te leven met de personages. En ten slotte zijn er nog de dieren, die ook stuk voor stuk allemaal leuke personages zijn.”

Verder:
“In de pers wordt de populaire Janneke Schotveld al vergeleken met grote namen als Annie M.G. Schmidt en Roald Dahl vanwege haar beeldende, fantasievolle en humoristische schrijfstijl.”
“Eigenwijze en tegendraadse hoofdpersonen in een veilige vriendelijke wereld. Prettig geschreven en vol humor.”
“Geweldig boek. Voorgelezen aan dochter van 6 en niet graag lezende hoog gevoelige zoon van 8. Iedere avond waren we alle drie zo benieuwd hoe t verder ging. Van begin tot einde boeiend! Heel jammer dat het uit is. Goed bewijs voor onze zoon dat boeken super leuk kunnen zijn. Aanrader!”

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s