MAN, MAN, MAN WAT IS HET LEKKER DIE PERGEDEL PAN

pergedel pan A
pergedel pan stappen

PERGEDEL PANGGANG ( PAN) is een Indonesische ovenschotel.
Volgens het recept van mijn moeder.

Wat heb je allemaal nodig?

½ kg gehakt
4 of 5 aardappelen
1 ei
1 glas melk
1 of theelepels peper, zout en nootmuskaat
2 teentjes knoflook

BEREIDING
Aardappelen in schil koken. Vervolgens afkoelen
pergedel pan 1

pergedel pan 2

Aardappelen schillen.
Aardappelen fijn stampen ( pureren)
pergedel pan 3

Knoflook uitpersen
pergedel pan 4

foto 12 rijstveld 4

Gehakt mengen met aardappelen
pergedel pan 5

Alles goed mengen
Roer het ei los en meng het eveneens door het gehakt
te samen met de puree en de melk,
peper, zout en nootmuskaat

pergedel pan 6pergedel pan 7

Wrijf een vuurvast schotel in met boter en
leg hierin het gehakt
pergedel pan 8
pergedel pan 9

Tenslotte: doe de schaal in een voorverwarmde oven

Madurodam 14

pergedel pan 10

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s