BAKUT: EEN GERECHT DAT WELLICHT NIET IEDEREEN KENT.

bakut weblog 1A

Gemaakt van varkensrib en gezouten Chinese kool….
volgens het recept van mijn moeder…

Bahasa collage 1
WAT HEB JE HIERVOOR NODIG?
1. varkensrib
bakut weblog 1

Japanse Tuin Welkom

 

2. 2 lapjes spek ( snijd deze in kleine stukjes)

bakut weblog 3
3. bouillonblok
4. Ui
bakut weblog 10

5. sawi asin ( gezouten Chinese kool)

bakut weblog 5
6. tahu ( tofu)
7. peper en zout

Sawi asin in stukjes snijden

bakut weblog 6

cropped-cropped-indonesia-collage-1.jpg

Tahu in stukjes snijden en in olie bakken

bakut weblog 8

bakut weblog 9

Breng een pan met water samen met varkensrib aan de kook.

 

bakut weblog 2

Laat het even op een laag pitje verder koken.

Kinderdijk weblog 15

Voeg vervolgens de stukjes spek plus bouillonblok toe
bakut weblog 4

Doe daarna de gesneden ui in de pan
Laat het geheel even doorkoken

Daarna de gesneden sawi asin toevoegen
bakut weblog 7

Indonesie recepten 1

Peper en zout naar smaak

bakut sayur asin

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s